Brandul românesc Allview lansează un nou telefon din gama Soul

Brandul românesc Allview lansează un nou telefon din gama Soul
scris 6 sep 2018

Allview, brandul românesc de smartphone-uri și tablete, lansează Soul X5, un telefon care beneficiază de inteligență artificială integrată într-un design futurist, la prețul 1.099 lei. 

Soul X5 are funcția Live Photo prin care utilizatorul poate să anime orice imagine, deschisă ulterior prin Google Photos. 

Noua tehnologie MediaTek Imagiq este integrată atât în camera duală (16MP+5MP) a dispozitivului, cât și în camera frontală a acestuia (16MP+AI), permițând capturarea unor fotografii de calitate, în condiții de luminozitate scăzută. Procesorul Mediatek Helio P22 include un nou sistem electronic de stabilizare al imaginii, astfel încât camerele focalizează rapid și precis.

Experți IT au venit la Primărie: Două oferte pentru sistemul care va monitoriza elevii din Sectorul 5 - CSR, unde a fost acționar Bogdan Chirieac, și o firmă cu acționar în Liechtenstein CITEȘTE ȘI Experți IT au venit la Primărie: Două oferte pentru sistemul care va monitoriza elevii din Sectorul 5 - CSR, unde a fost acționar Bogdan Chirieac, și o firmă cu acționar în Liechtenstein

Soul X5 dispune de noul Visual UI 3.0. Swipe, care permite ascunderea Notch-ului și a funcțiilor home, back, history, reluarea acestora doar printr-un swipe, optimizarea consumului de energie și date. Are un display de 5.86” IPS INCELL și un raport 19:9 și Soul X5, precum și funcție de recunoaștere facială. 

viewscnt
Afla mai multe despre
allview
soul