Bunnyshell primește o nouă investiție. Povestea companiei, la Profit TV

Bunnyshell primește o nouă investiție. Povestea companiei, la Profit TV

Alin Dobra, fondator și CEO al Bunnyshell

scris 6 mai 2021

Fondul de investiții Early Game Ventures (earlygame.vc) a finalizat o nouă rundă de investiții în Bunnyshell, startup care asigură tehnologie pentru infrastructura de cloud. Operațiunea, de 1,1 milioane de euro, este a doua investiție a EGV în Bunnyshell.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Povestea companiei a fost prezentată la Profit TV.

“Cererea de oameni calificați în administrarea de sisteme (dev ops) a explodat în perioada pandemiei, când toate companiile au fost nevoite să își accelereze digitalizarea și să își construiască infrastructura de cloud”, spune Dan Călugăreanu, Partener Early Game Ventures.

McDonald’s - Profit în scădere pentru Premier Capital CITEȘTE ȘI McDonald’s - Profit în scădere pentru Premier Capital

“În contextul digitalizării accelerate, atenția la procesele Dev Ops și nevoia de soluții orientate către programatori a crescut foarte mult. La nivel de infrastructură sunt multe piese în mișcare: configurarea de noi servere, politici de securitate, back-up… ceea ce generează complexitate și crește probabilitatea ca performanța aplicațiilor să fie afectată”, adaugă Alin Dobra, fondator și CEO al Bunnyshell.

Early Game Ventures (EGV) este un fond de investiții cu capital de risc (venture capital) finanțat  cu prioritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 și cofinanțat  prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

viewscnt
Afla mai multe despre
early game ventures
bunnyshell