Camera Deputaților cumpără pe final de legislatură 430 de calculatoare și 55 de laptopuri pentru activitatea aleșilor

Camera Deputaților cumpără pe final de legislatură 430 de calculatoare și 55 de laptopuri pentru activitatea aleșilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 aug 2016

Camera Deputaților a lansat un anunț privind achiziția, prin licitație publică, a 430 de calculatoare de tip desktop, dotate și cu imprimantă, pentru cabinetele din teritoriu și activitatea serviciilor din Legislativ, precum și 55 de laptopuri pentru pregătirea documentelor în timpul ședințelor de plen, pentru Biroul Permanent și comisiile parlamentare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Potrivit anunțului Camerei Deputaților, instituția dorește să achiziționeze mai multe echipamente de tehnică de calcul, prin licitație deschisă cu fază finală de licitație electronică, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut, scrie News.ro.

Astfel, deputații vor să își doteze cabinetele din circumcripțiile parlamentare, la final de mandat, cu 330 de calculatoare desktop, dotate cu imprimantă.

BNR a anulat licitația pentru cumpărarea a 5 limuzine, de 3,75 milioane lei, după ce a descoperit erori CITEȘTE ȘI BNR a anulat licitația pentru cumpărarea a 5 limuzine, de 3,75 milioane lei, după ce a descoperit erori

În plus, Camera Deputaților mai vrea să cumpere 55 de laptopuri pentru pregătirea documentelor în timpul ședințelor de plen, dar și pentru Biroul Permanent și comisiile parlamentare.

Alte 100 de calculatoare de tip desktop sunt destinate activității serviciilor Camerei Deputaților.

Camera Deputațillor mai dorește să cumpere platforme autoridicătoare pentru persoane cu dizabilități. În plus, mai vrea să facă lucrări de igienizare și renovare a spațiilor situate în corpul B3 al Palatului Parlamentului. 

viewscnt
Afla mai multe despre
camera deputaților
achiziție
calculatoare