Daily Mail ar putea lansa o ofertă de preluare a Yahoo

Daily Mail ar putea lansa o ofertă de preluare a Yahoo
scris 11 apr 2016

Compania mamă a publicației britanice Daily Mail discută cu fonduri de investiții o posibilă ofertă de preluare a Yahoo, potrivit unor persoane apropiate situației, citate de Wall Street Journal.

Oferta ar putea avea două forme.

În prima dintre acestea, un fond partener ar prelua divizia de internet a Yahoo, iar Daily Mail activele de media și știri, scrie News.ro

În cea de-a doua, un fond de investiții ar cumpăra activele Yahoo din domeniul Internetului și ar forma o nouă companie prin fuzionarea operațiunilor de media și știri cu activitățile online ale Daily Mail, a relatat Wall Street Journal.

Facebook vrea să integreze e-commerce în aplicația de chat CITEȘTE ȘI Facebook vrea să integreze e-commerce în aplicația de chat

Yahoo a anunțat că va analiza alternativele strategice, după ce a renunțat la un plan de separare de grup a participației la compania chineză de comerț online Alibaba Group Holding.

Yahoo a prelungit termenul de depunere a ofertelor până la 18 aprilie.

Potrivit unor surse citate anterior de Bloomberg, grupul american Verizon Communications intenționeză să lanseze o ofertă de preluare a diviziei de Internet a Yahoo și să preia și participația deținută de această companie la Yahoo Japan.

viewscnt
Afla mai multe despre
daily mail
yahoo