De ce este un serviciu integrat de comunicare cea mai bună soluție pentru firmele din domeniul juridic

De ce este un serviciu integrat de comunicare cea mai bună soluție pentru firmele din domeniul juridic
scris 9 oct 2016

Nevoia de comunicare există pentru orice firmă, din orice domeniu de activitate și de orice dimensiune. Însă, în cazul celor din domeniul juridic sunt valabile o serie de particularități cărora nu li se potrivesc orice soluții de comunicare.

Acest lucru este cu atât mai adevărat în cazul firmelor de avocatură, al notariatelor și în general al celor care activează în domeniul juridic. În acest domeniu există particularități care transformă comunicarea într-o piesă esențială a întregului ansamblu.

A fi mereu online este cheia pentru avocați, notari și celelalte profesii care activează în sistemul juridic. Pentru aceștia este important să poată realiza contacte rapid, fără întârzieri sau consum inutil de timp ce pot întârzia acte sau procese importante.

Argumentul este unul firesc – domeniul avocațial și în general cel juridic sunt recunoscute pentru faptul că ritmul de lucru este aproape permanent unul alert, în care contactul cu clienții este preponderent asigurat prin intermediul telefonului și al mesageriei instalate pe computer. La aceasta se adaugă și volumul mare de dosare, citații, somații și notificări care trebuie analizate în timp real, fiind astfel absolută nevoie de acces rapid și permanent la instrumentele de comunicare capabile să le asigure și confidențialitatea informațiilor, lucru vital pentru această meserie.

Un cabinet notarial, pe de altă parte, pe lângă nevoile moderne de comunicare, mai este nevoit să folosească și mijloace oarecum demodate de comunicare, precum fax-ul.

Toate aceste tehnologii, inclusiv transmiterea prin fax, se regăsesc în cadrul soluției integrate de comunicare Vodafone Office Complet.

Vodafone Office Complet oferă patru pachete de servicii, cu tarife de la 22 de euro, la 59 de euro, care satisfac toate nevoile de comuniare ale unei firme. Acestea includ telefon fix cu convorbiri nelimitate către orice rețea fixă sau mobilă din România, precum și către rețelele fixe din Europa. În plus, convorbirile în cadrul firmei sunt gratuite, indiferent că se realizează de pe un telefon fix sau mobil.

Pachetul include internet fix la viteze 4G și internet mobil cu până la 10 GB trafic lunar. Securitatea conexiunilor la internet va fi realizată prin soluția Secure Net, inclusă în abonament, iar firmele care au nevoie să comunice prin fax pot trimite un număr nelimitat de faxuri către orice număr național.

Însă, dincolo de aceste nevoi de comunicare ce sunt valabile pentru majoritatea companiilor, pachetul integral de comunicare Vodafone Office Complet oferă un serviciu care răspunde unei nevoi particulare a firmelor din domeniul juridic. Anume, editarea, gestionarea și, mai ales, arhivarea documentelor.

În plus, cum volumul mare de documente de care depinde câștigarea unui process trebuie arhivate în format digital, astfel încât să fie găsite rapid oricând, serviciul de cloud și securitate a datelor pus la dispoziție de companie este soluția aflată ușor la îndemână prin Microsoft Office 365 din pachetul Vodafone Office Complet.

Iar beneficiile soluției integrate de comunicare Vodafone Office Complet nu se opresc aici. Mai multe despre serviciile oferite puteți afla de aici.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone office complet