Mozilla a creat un browser pentru realitatea mixtă și virtuală

Mozilla a creat un browser pentru realitatea mixtă și virtuală
scris 4 apr 2018

Producătorul popularului browser web Firefox a dezvoltat o versiune a acestuia dedicată utilizării în mediul virtual.

Mozilla realizat o demonstrație a celui mai nou produs al său. Se numește Firefox Reality și este o versiune de test a unui browser care poate fi folosit pentru navigarea pe internet în realitatea virtuală și realitatea mixtă.

Practic, Firefox Reality este un browser web pentru cei care accesează mediile virtuale cu ajutorul căștilor dedicate montate pe cap.

Microsoft Excel devine mai inteligent cu ajutorul AI-ului CITEȘTE ȘI Microsoft Excel devine mai inteligent cu ajutorul AI-ului

Într-un domeniu al virtualului care face primii pași timizi și în care fiecare producător vine cu propriile interpretări software, disponibile doar pentru propriile produse, Mozilla este primul care nu ține cont de aceste bariere.

Firefox Reality, ca și ruda sa mult mai cunoscută folosită în mediul 2D, este construit sub licență open source și rulează cross platform – poate fi folosit pe cele mai importante platforme de generare a mediilor virtuale.

Altfel, noul produs al celor de la Mozilla se află într-un stadiu incipient, ca mai tot ce ține de mediile virtuale, fiind încă departe de capacitățile unui produs complet.

viewscnt
Afla mai multe despre
mozilla
firefox
realitate virtuala
realitate mixta