Elon Musk vrea să ieftinească Twitter Blue

Elon Musk vrea să ieftinească Twitter Blue
scris 10 apr 2022

Proaspătul acționar majoritar al Twitter, Elon Musk, vrea să aducă mai multe modificări serviciului pe bază de abonament al platformei sociale, inclusiv să reducă prețul abonamentului.

Într-o serie de postări pe Twitter, Elon Musk a sugerat că serviciul pe bază de abonament al rețelei sociale are nevoie, pentru a deveni popular, de mai multe modificări.

În primul rând, Musk spune că Twitter Blue ar trebui să fie semnificativ mai ieftin decât costă în prezent. Acum un abonament este 3 dolari pe lună. Semnificativ mai ieftin ar putea însemna un dolar pe lună.

Samsung a reparat o gravă problemă de securitate a propriilor smartphone-uri CITEȘTE ȘI Samsung a reparat o gravă problemă de securitate a propriilor smartphone-uri

Noul acționar majoritar aduce în discuție și plata pentru Twitter Blue cu monede digitale, menționând aici celebra monedă dogecoin.

Dispariția reclamelor este o altă chestiune pe care Musk o dorește. Acesta spune că dependența de banii din reclame poate afecta autonomia platformei sociale.

Celebrul antreprenor american mai are și alte propuneri. Acesta vrea ca cei care plătesc pentru Twitter Blue să primească un marcaj special, diferit de cel folosit pentru personalități.

În fine, Elon Musk se mai întreabă dacă nu ar fi o idee ca sediul companiei din San Francisco, unde oricum angajații nu mai vin să lucreze, deoarece muncesc de la distanță, să fie transformat într-un adăpost pentru cei care trăiesc pe stradă.

Seria de postări în care vorbește despre toate aceste chestiuni este deja a doua incursiune a lui Musk în ceea ce privește schimbările legate de Twitter, după ce a devenit acționarul majoritar și a întrebat utilizatorii dacă vor să existe o funcție de editare a postărilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
twitter
reclame
dogecoin