Facebook închide și Neighborhoods

Facebook închide și Neighborhoods
scris 2 sep 2022

Neighborhoods, o funcție din cadrul Facebook de comunicare și socializare pentru vecini, va fi închisă în curând.

Meta continuă să închidă produse, încercând să reducă cheltuielile nerentabile. Cel mai nou pe listă este Neighborhoods, o facilitate care nici măcar nu a apuca să fie extinsă la nivel global.

Lansată în luna mai anul trecut, Neighborhoods dorea să fie o alternativă de nișă la grupurile de discuții. Aceste grupuri trebuiau să servească, în principal, celor care locuiesc în aceeași zonă.

Meta vrea să implementeze facilități contra cost în produsele sale CITEȘTE ȘI Meta vrea să implementeze facilități contra cost în produsele sale

Fiecare membru al unui grup de vecini primea roluri precum "socializer", "helper" sau "welcomer", prin care se încerca reproducerea unei adevărat comunități.

Neighborhoods a fost lansată datorită popularității conținutului local în cadrul Facebook. Acum, compania s-a răzgândit și spune că cea mai bună cale de a merge înainte este dată tot de grupurile de discuții.

Facilitatea Neighborhoods urmează a fi închisă la 1 octombrie. Aceasta a fost disponibilă doar în Statele Unite și Canada și nu va mai fi extinsă la nivel global.

Neighborhoods îngroașă rândurile produselor închise de Meta. În septembrie și octombrie vor mai fi închise rețeaua pentru cupluri Tuned și Facebook Gaming.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
facebook
neighborhoods