Facebook Messenger permite adăugarea de noi persoane în cadrul apelurilor audio și video active

Facebook Messenger permite adăugarea de noi persoane în cadrul apelurilor audio și video active
scris 22 feb 2018

Cea mai nouă facilitate a aplicației Facebook Messenger permite adăugarea de interlocutori noi convorbirilor video și audio.

Prin intermediul ultimului update, Facebook Messenger a primit o funcție care va fi apreciată în mod special de cei din zona de business, pentru conferințe.

Până acum, pentru realizarea conferințelor trebuia creat un grup cu toți cei care urmau să participe, iar dacă se mai alătura cineva pe parcurs, trebuia oprit apelul, adăugată persoana respectivă în grup și refăcută convorbirea.

LG va lansa smartphone-urile K8 și K10 la Mobile World Congress CITEȘTE ȘI LG va lansa smartphone-urile K8 și K10 la Mobile World Congress

Acum, atât pentru apelurile audio, cât și pentru cele video, există un buton afișat în timpul convorbirilor care permite adăugarea de noi interlocutori, indiferent de grup și fără a mai întrerupe apelul.

Noua facilitate este disponibilă simultan atât pe Android, cât și pe iOS.

Facebook a lansat conferințele audio și video pentru Messenger în 2016, fiind la acea vreme a doua aplicație, după WeChat, care este populară în China, care oferea astfel de facilități.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
messenger