Facebook renunță la butonul ''Like'' pentru anumite pagini

Facebook renunță la butonul ''Like'' pentru anumite pagini
scris 6 ian 2021

Facebook a decis să elimine butonul "Like" din paginile publice ale artiștilor, personalităților și brandurilor, au anunțat reprezentanții companiei care gestionează această rețea de socializare, informează Reuters.

Darius Dumitru Meșca, Directorul General al Electrica Furnizare: Vom continua procesul de transformare. Suntem un partener solid al consumatorului și în piața concurențială CITEȘTE ȘI Darius Dumitru Meșca, Directorul General al Electrica Furnizare: Vom continua procesul de transformare. Suntem un partener solid al consumatorului și în piața concurențială

Paginile Facebook vor afișa doar admiratorii (followers) lor și vor include un flux de știri (News Feed) dedicat, în care administratorii acestor pagini publice vor putea să se alăture conversațiilor purtate, să interacționeze cu alți administratori și să stea de vorbă cu fanii, se afirmă într-un mesaj publicat pe blogul oficial al companiei Facebook, arată Agerpres.

Cerințele de raportare DAC6 pot viza evenimente diverse, uneori banale, nu doar tranzacții complexe. Riscurile neraportării sau raportării incomplete sunt semnificative CITEȘTE ȘI Cerințele de raportare DAC6 pot viza evenimente diverse, uneori banale, nu doar tranzacții complexe. Riscurile neraportării sau raportării incomplete sunt semnificative

"Am eliminat Like-urile și ne concentrăm pe Followers pentru a simplifica felul în care oamenii interacționează cu Paginile lor preferate", au explicat reprezentanții Facebook, referindu-se la această modificare a felului în care funcționează paginile publice de pe cea mai mare rețea de socializare din lume. 

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
like