FOTO Facebook a început să implementeze dark mode pe smartphone-uri

FOTO Facebook a început să implementeze dark mode pe smartphone-uri
scris 30 iun 2020

Mult, mult mai târziu decât se așteptau utilizatorii și era normal, aplicația Facebook pentru telefoane a început să afișeze, anumitor membri, noul mod cu nuanțe închise.

Mai mulți utilizatori au postat în ultimele zile capturi de ecran cu aplicația Facebook afișând noul dark mode, care aduce un fundal gri închis cu text alb pentru contrast.

Facebook a confirmat imediat că a început să activeze noul dark mode pentru un număr limitat de utilizatori, pentru a vedea dacă apar probleme înainte de a lansa noua funcție pentru toți utilizatorii.

PepsiCo și Starbucks se alătură unui număr tot mai mare de companii care suspendă publicitatea pe Facebook CITEȘTE ȘI PepsiCo și Starbucks se alătură unui număr tot mai mare de companii care suspendă publicitatea pe Facebook

Deocamdată, modul întunecat a fost activat de Facebook doar pentru un număr mic de utilizatori de iPhone. Este foarte posibil ca în următoarele săptămâni testul să fie extins și pe Android, acolo unde diversitatea de ecrane și rezoluții face mai complexă munca designerilor.

Facebook, spre deosebirea de alți producători, a ales un fundal gri închis în locul unuia negru, care ar fi creat un contrast mai clar cu textul alb și ar fi crescut și economia de energie pe smartphone-urile cu ecrane AMOLED.

Tot în comparație cu alte companii și dezvoltatori, Facebook a întârziat foarte mult cu acest mod întunecat care, pentru cei care petrec mult timp în rețeaua socială, ar fi însemnat o autonomie ceva mai bună.

Multe aplicații, inclusiv Instagram și WhatsApp, deținute tot de Facebook, oferă un mod întunecat de mai mult timp.

FOTO Facebook a început să implementeze dark mode pe smartphone-uri

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
dark mode
smartphone