FOTO Nokia 9 PureView, lansat oficial cu 5 camere foto

FOTO Nokia 9 PureView, lansat oficial cu 5 camere foto
scris 25 feb 2019

HMD Global a prezentat oficial Nokia 9 PureView, cel care devine automat smartphone-ul cu cele mai multe camere foto.

În ceea ce pare cel mai îndrăzneț smartphone de la cumpărarea brandului Nokia, HMD Global a pus la un loc nu mai puțin de 5 camere foto, fiecare dintre acestea cu 12 MP și o apertură f1.8. Două camere sunt color, trei sunt monocrom.

În momementul declanșării, fiecare din cele 5 camere fotografiază la un nivel diferit de expunere, iar detaliile celor 5 imagini sunt combinate într-o singură fotografie.

În urma unui parteneriat cu Adobe, soluția de prelucrare foto Lightroom va fi preinstalată pe Nokia 9 PureView și va avea chiar profiluri predefinite pentru modificarea automată a fotografiilor realizate cu acest telefon.

VIDEO&FOTO Huawei și-a prezentat primul smartphone pliabil și este chiar mai scump decât Galaxy Fold CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Huawei și-a prezentat primul smartphone pliabil și este chiar mai scump decât Galaxy Fold

Pe partea tehnică, smartphone-ul cu ecran de OLED 6 inch folosește chipset-ul Snapdragon 845, 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare.

Senzorul de amprente este integrat în ecran, iar pentru rezistența parțială la apă există certificarea IP67. Bateria inclusă are o capacitate de 3.320 mAh.

Nokia 9 PureView va intra pe piața începând cu luna martie și va costa 700 de dolari.

FOTO Nokia 9 PureView, lansat oficial cu 5 camere foto

viewscnt
Afla mai multe despre
nokia
android