FOTO Prima imagine de presă cu Galaxy Note 9 apare înainte de lansarea oficială

FOTO Prima imagine de presă cu Galaxy Note 9 apare înainte de lansarea oficială
scris 19 iul 2018

O primă imagine de presă cu viitorul Galaxy Note 9 a fost postată pe Twitter și arată un smartphone aproape neschimbat față de versiunea anterioară.

Fără sau poate chiar cu voia producătorului, informațiile și imaginile legate Galaxy Note 9, smartphone a cărui lansare se apropie cu pași repezi, apar din ce în ce mai frecvent.

După mai multe imagini neclare, survenite din surse ce nu puteau fi verificate, a venit rândul ca și prima poză de presă cu următorul flagship Samsung să ajungă pe Twitter, prin intermediul jurnalistului american Evan Blass.

Facebook va elimina postările false care duc la violență CITEȘTE ȘI Facebook va elimina postările false care duc la violență

Singura schimbare semnificativă evidentă este plasarea senzorului de amprente. După decizia neinspirată de anul trecut, când acesta a fost pus lângă camera foto, se pare că acum senzorul se va găsi sub cameră, ceea ce-l va face mai ușor de folosit.

Imaginea de presă infirmă totodată un zvon anterior, care vorbea despre o integrare a acestuia chiar în ecran.

 

 

În afara mutări senzorului de amprente, Note 9 pare să arate la fel ca modelul de anul trecut, ceea ce sugerează un upgrade incremental.

Samsung va prezenta Galaxy Note 9 pe data de 9 august.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy note
smartphone