FOTO Samsung lansează Galaxy Z Flip 5G

FOTO Samsung lansează Galaxy Z Flip 5G
scris 22 iul 2020

Cu exact două săptămâni înainte de prezentarea flagship-ului Galaxy Note 20, Samsung scoate la lumină o nouă versiune a pliabilului Galaxy Z Flip, de data aceasta cu 5G.

Galaxy Z Flip 5G este, cu foarte puține deosebiri, același telefon, cu același aspect și aceleași caracteristici precum Galaxy Z Flip, lansat la începutul anului. Are în plus suportul 5G, un procesor mai nou și costă mai mult.

Având în vedere că Galaxy Z Flip a fost primit mult mai bine decât primul smartphone pliabil al companiei, Galaxy Fold, afectat de mai multe probleme de construcție, este pe undeva normal ca Samsung să nu schimbe multe la o rețetă care s-a dovedit de succes.

OnePlus lansează OnePlus Nord, un mid-range de 400 euro CITEȘTE ȘI OnePlus lansează OnePlus Nord, un mid-range de 400 euro

Galaxy Z Flip 5G este, evident, un smartphone 5G, dotat cu Snapdragon 865 Plus, un chipset mai nou decât cel folosit pentru Galaxy Z Flip. “Mystic Gray” și “Mystic Bronze” vor fi cele două variante coloristice din care viitorii clienți vor putea alege.

În ceea ce privește 5G-ul, Samsung a ales banda de mijloc, Sub-6 GHz, cea care va fi regăsită, probabil, în cele mai multe smartphone-uri. Nu este la fel de rapidă ca mmWave, dar a oferă o rază mai mare, ceea ce va fi important atâta vreme cât acoperirea 5G nu va fi foarte extinsă.

Ca urmare, noul smartphone pliabil al companiei coreene costă 1.500 de dolari, fiind cu 70 de dolari mai scump decât Galaxy Z Flip.

Galaxy Z Flip 5G va fi disponibil începând cu 7 august, inclusiv pe site-ul oficial al producătorului.

Între timp, pe 5 august, cei de la Samsung sunt așteptați să-și prezinte al doilea flagship din acest an, Galaxy Note 20.

FOTO Samsung lansează Galaxy Z Flip 5G

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
android
galaxy z flip 5g