Galaxy Z Fold 2 va fi următorul smartphone pliabil Samsung

Galaxy Z Fold 2 va fi următorul smartphone pliabil Samsung
scris 5 aug 2020

Alături de Note 20 și alte produse, în centrul atenției evenimentului organizat virtual de Samsung miercuri s-a aflat Galaxy Z Fold 2, următoarea versiune a smartphone-ului pliabil lansat de producătorul coreean anul trecut.

După peripețiile și deficitul de încredere prin care a trecut cu primul Galaxy Z Fold, Samsung a simțit acum presiunea dezvoltării unui nou smartphone pliabil, care să nu mai sufere de aceleași probleme de construcției.

Galaxy Z Fold 2 promite mai multe îmbunătățiri față de modelul anului trecut. Ecranul AMOLED cu 1536 x 2152 pixeli rezoluție, 120Hz rată de împrospătare și suport HDR10 măsoară 7,6 inch când este deschis.

FOTO WhatsApp introduce o lupă, încearcând să combată informațiile false cu o funcție de căutare CITEȘTE ȘI FOTO WhatsApp introduce o lupă, încearcând să combată informațiile false cu o funcție de căutare

Ecranul secundar este un AMOLED Full HD care măsoară 6.2 inch.

Samsung nu a menționat, însă, din câte se pare, va fi folosit chipset-ul Snapdragon 865+ împreună cu 12GB memorie RAM și 512GB spațiu de stocare.

În centrul sistemului foto ar urma să se afle o cameră de 64MP care, cu ajutorul unei camere telefoto de 12 MP poate mări optic de două ori.

Bateria ar trebui să aibă o capacitate de 4.356 mAh și se va încărca destul de încet, cu un încărcător de doar 15W. Există, însă, funcție de încărcare inversă, prin care Fold 2 poate alimenta alte device-uri cu un și mai lent 9W.

Samsung urmează să facă ulterior o prezentare oficială și completă a acestui dispozitiv. Este așteptat ca Galaxy Z Fold 2 să coste tot 1980 dolari, precum versiunea de anul trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone pliabil
galaxy z fold 2