Google lansează planuri de stocare online mai ieftine sub un nou brand

Google lansează planuri de stocare online mai ieftine sub un nou brand
scris 15 mai 2018

Google a anunțat ieftinirea unora din opțiunile pe care le oferă pentru stocarea în cloud și, totodată, un nou brand pentru serviciile oferite.

Planurile de stocare contracost oferite de Google se vor numi de acum înainte Google One, în loc de Google Drive. Brandul Google Drive rămâne în continuare activ pentru versiunea gratuită. Aceasta rămâne neschimbată și oferă 15 GB pentru stocare pentru toate serviciile atașate unui cont Google (Gmail, Photos etc.).

Noul Google One aduce două schimbări importante în ceea ce privește opțiunile de stocare online. În primul rând, este lansată o nouă opțiune, care oferă 200 GB pentru 3 dolari pe lună.

WiFi4EU: Localitățile din România pot depune, de astăzi, cereri de finanțare pentru puncte de acces wireless gratuit în spații publice. LISTA localităților românești eligibile CITEȘTE ȘI WiFi4EU: Localitățile din România pot depune, de astăzi, cereri de finanțare pentru puncte de acces wireless gratuit în spații publice. LISTA localităților românești eligibile

În al doilea rând, este eliminat planul de 1 TB care costa 10 dolari și este ieftinit cel de 2 TB, care-i ia locul și costă acum 10 dolari în loc de 20 de dolari. Toate celelalte planuri de stocare, inclusiv cel gratuit, rămân nemodificate.

Prin trecerea la Google One, serviciile de stocare oferite de Google pot fi partajate între membrii unei familii de până la 5 membrii, care vor avea acces pe baza propriului cont Google la același abonament de stocare online.

Totodată, abonații oricărui plan de stocare online plătit, inclusiv cele mai ieftine, vor avea acces la suport live. Această facilitate era până acum disponibilă doar în cadrul suitei de business.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
one
drive
stocare
cloud