Google lansează Stadia în România

Google lansează Stadia în România
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 dec 2020

Stadia, serviciul de streaming pentru jocuri al Google, este disponibil de luni în opt noi țări, printre care și România.

Urmărește-ne și pe Google News

Google a anunțat extinderea disponibilității pentru serviciul de streaming pentru jocuri Stadia. Acest val de extindere include opt țări europene : Austria, Cehia, Elveția, Polonia, Portugalia, România, Slovacia și Ungaria.

Stadia, care poate fi accesat pe baza unei adrese de Gmail, ajunge acum să fie disponibil în 22 de țări, la puțin mai bine de un an din momentul lansării oficiale.

Google Maps are propriul newsfeed CITEȘTE ȘI Google Maps are propriul newsfeed

Serviciul celor de la Google este la trei zile distanță de cea mai mare lansare de când există. Pe 10 noiembrie, Cyberpunk 2077 va fi disponibil simultan pe console, PC-uri și Stadia.

Stadia este disponibil în două variante, una gratuită și alta pe baza de abonament. Versiunea Pro costă în țara noastră 45 de lei pe lună. Toți utilizatorii noi au acces gratuit pentru o lună la Stadia Pro.

Conturile gratuite au acces la un număr limitat de jocuri, printre care se numără apreciatul Destiny 2. Abonamentul plătit include acces la un număr mai mare de jocuri, Google promițând adăugarea unor titluri noi în fiecare lună.

Google are concurență serioasă pe zona de streaming pentru jocuri. Alături de Nvidia, Microsoft a lansat deja xCloud, iar Amazon pregătește lansarea serviciului Luna, care, deocamdată, este disponibil doar pe bază de invitație.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
stadia
românia
gaming
streaming