Google va lansa Pixel 5 și alte produse la finalul lui septembrie

Google va lansa Pixel 5 și alte produse la finalul lui septembrie
scris 15 sep 2020

Google a anunțat că va organiza în ultima zi a lunii septembrie un eveniment a cărui vedetă este așteptat să fie smartphone-ul Pixel 5.

Gigantul american a început să trimită invitații de presă pentru un eveniment virtual, ce va fi transmis pe 30 septembrie. Lipsit de misterul tradițional, Google menționează și ce produse vor fi lansate cu această ocazie.

În primul rând, va fi prezentat Pixel 5, un smartphone pe care Google l-a promis încă de când a lansat Pixel 4A și care va fi dotat cu 5G.

YouTube lansează Shorts, un rival pentru TikTok CITEȘTE ȘI YouTube lansează Shorts, un rival pentru TikTok

Se așteaptă ca noul smartphone să se bazeze pe chipset-ul Snapdragon 765G, să aibă 8GB memorie RAM și 128GB spațiu de stocare.

Dacă informațiile actuale se confirmă, Pixel 5 va avea un ecran de 5,8 inch, un sistem foto compus din două camere foto și o baterie de 4.000 mAh. Senzorul de amprente ar trebui să se regăsească pe spatele dispozitivului.

În al doilea rând, va fi prezentată o nouă boxă inteligentă Nest, despre care se știe deocamdată doar că va putea fi ținută vertical.

În fine, la același eveniment va fi lansat un nou Chromecast, care, după informațiile de până acum, va marca o schimbare radicală de filosofie. Dacă versiunile anterioare foloseau smartphone-ul pentru comenzi, noua versiune ar urma să se bazeze pe Android TV.

Asta înseamnă că viitorul Chromecast ar trebui să aibă o interfață grafică proprie, care să fie folosită prin intermediul unei telecomenzi (sau a telecomenzii de la televizor) și să fie ceva mai scump decât versiunile anterioare.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
pixel 5
nest
chromecast