HBO Max se lansează în mai 2020

HBO Max se lansează în mai 2020
scris 30 oct 2019

AT&T și Warner Media au ieșit cu noi detalii despre viitorul serviciu de streaming care poartă brandul HBO, în cadrul unei întâlniri cu presa și investitorii.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare.

Informațiile prezentate se referă la Statele Unite, însă pot reprezenta indicații și despre felul în care serviciul va fi vândut în restul lumii, inclusiv în România.

Astfel, în Statele Unite, HBO Max va costa 14.99 dolari. Este același preț pe care îl are și HBO Now în America, serviciul de streaming oferit abonaților HBO pe cablu. Asta ar putea înseamna că în România HBO Max va costa cât HBO Go.

Mai mult, HBO Max va fi gratuit pentru abonații HBO Now și pentru cei care s-au abonat la posturile HBO prin AT&T. Dacă asta înseamnă că la noi HBO Max va fi gratuit sau măcar mai ieftin pentru abonații posturilor HBO, rămâne de văzut.

Tranzacție majoră în pregătire: Google vrea să cumpere Fitbit, compania care a preluat producătorul român de ceasuri inteligente Vector Watch și are la București cel mai mare centru R&D din afara SUA CITEȘTE ȘI Tranzacție majoră în pregătire: Google vrea să cumpere Fitbit, compania care a preluat producătorul român de ceasuri inteligente Vector Watch și are la București cel mai mare centru R&D din afara SUA

HBO Max va avea în jur de 10.000 ore de conținut în momentul lansării, incluzând aici filmelele și serialele HBO și conținutul original Warner Bros.

Șeful pe partea de conținut, Kevin Reilly, a spus că este conștient că HBO Max nu va avea de la început la fel de mult conținut precum concurența, însă va compensa prin calitate. Acesta a mai spus că studiile arată că jumătate din vizualizările făcute în cadrul serviciilor de streaming vin de la cele mai bune 100 filme și seriale și că astfel este mai importantă calitatea decât cantitatea.

Vicepreședintele Warner Media, Andy Forssell, este de părere că la ora actuală utilizatorilor le este foarte greu să găsească ceva de văzut în catalogul serviciilor de streaming și că, pentru a ameliora această problemă, HBO Max va combina folosirea datelor personale cu munca unei echipe editoriale pentru a scoate în față conținutul cel mai interesant pentru utilizator.

HBO Max va lansa în primul an 31 de seriale originale, care, împreună cu conținutul ce va fi lansat de posturile HBO, va duce numărul serialelor originale în primul an la 69.

HBO tocmai a anunțat un prequel pentru Game of Thrones, numit House of the Dragon și bazat pe cartea Fire and Blood, a lui R.R. Martin.

viewscnt
Afla mai multe despre
hbo
hbo max
streaming
filme
seriale