iMessage va permite editarea și retragerea mesajelor trimise greșit

iMessage va permite editarea și retragerea mesajelor trimise greșit
scris 8 iun 2022

Mesajele trimise cu erori sau către persoanele greșite vor putea fi „retrase” sau corectate de utilizatorii iMessage după instalarea iOS 16.

iOS 16 va aduce câteva noutăți importante pentru platforma de comunicare iMessage, a anunțat la WWDC 2022 șeful Apple pe partea de software, Craig Federighi.

Trei noutăți care vizează direct mesajele vor fi implementate în noua versiune de iOS. Prima și, poate, cea mai utilă dintre acestea este editarea mesajelor - utilizatorul va putea să editeze un mesaj după trimiterea acestuia.

VIDEO Apple a prezentat primele noutăți legate de iOS 16 CITEȘTE ȘI VIDEO Apple a prezentat primele noutăți legate de iOS 16

A doua este retragerea mesajelor. De exemplu, un mesaj trimis din greșeală altui destinatar decât cel dorit, poate fi retras, la fel cu cum pot fi rechemate e-mail-urile trimise cu Gmail.

Ambele facilități sunt disponibile doar pentru o perioadă de grație. Atât editarea, cât și rechemarea mesajelor pot fi realizate doar în primele 15 minute după trimiterea acestora.

În fine, iMessage va mai oferi și opțiunea marcării ca necitit a unui mesaj primit. Această opțiune poate fi folosită ca un reminder, pentru a răspunde mai târziu la mesaje cu care utilizatorul nu poate interacționa la momentul citirii.

viewscnt
Afla mai multe despre
imessage
mesaje
apple
iphone