iPhone 7 va avea un sistem de încărcare wireless, conform unui partener Apple

iPhone 7 va avea un sistem de încărcare wireless, conform unui partener Apple
scris 15 iun 2017

Din ce în ce mai multe informații, venite din surse apropiate Apple, converg către ideea că următorul model de iPhone se va încărca (și) fără fire.

Încărcarea wireless a viitorului iPhone este o facilitate despre care se vorbește, cu diverse indicații în acest sens, încă de după lansarea modelului de anul trecut. Numărul surselor care întăresc această idee este din ce în ce mai mare.

Ultimul indiciu vine din partea unui partener Apple din India. Wistron este un producător indian de componente cu care Apple a început recent să colaboreze pentru a reuși să scadă costul de producție și să crească cota de piață în această țară.

Vorbind cu reporterii despre viitorul iPhone, Robert Hwang, șeful Wistron, a amintit la capitolul facilități noi de încărcarea wireless. Partenerii Apple au indicii în privința schimbărilor aduse iPhone-urilor prin prisma componentelor pe care le execută.

VIDEO De astăzi, roaming la tarife naționale în UE. Vorbești în Spania sau Grecia la tarifele din România. Cum va funcționa sistemul CITEȘTE ȘI VIDEO De astăzi, roaming la tarife naționale în UE. Vorbești în Spania sau Grecia la tarifele din România. Cum va funcționa sistemul

Înainte de Robert Hwang, Ming-Chi Kuo de la KGI Securities, cel mai bun analist când vine vorba de produse Apple, a spus încă din februarie că se așteaptă ca iPhone 7 să dispună de un sistem de încărcare wireless.

De altfel, imaginile cu un presupus iPhone 7 care au apărut până acum pe internet arată că spatele acestuia este construit din sticlă, iar sticla este o parte importantă într-un sistem de încărcare prin inducție.

Sunt ani buni de când producătorii de telefoane cu Android le oferă utilizatorilor posibilitatea încărcării wireless, prin intermediul unui accesoriu vândut separat. În mod normal, pentru a-și respecta blazonul, Apple ar trebui să vină cu ceva mai avansat decât există la ora actuală.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone