iPhone-urile din 2020 vor avea un nou design

iPhone-urile din 2020 vor avea un nou design
scris 9 sep 2019

După trei ani în care a folosit același design, Apple va aduce, în sfârșit, un design nou pentru smartphone-urile pe care le va lansa anul viitor.

Apple a folosit același design, și îl va folosi inclusiv anul acesta, din 2017, de când a lansat iPhone X și când, coincidență sau nu, au început să scadă vânzările. Abia anul viitor, la trei ani distanță, compania americană va lansa un nou design.

Cel puțin asta susține analistul chinez Ming-Chi Kuo, care a împărțit cele mai importante noutăți ale iPhone-urilor de anul viitor în trei categorii: design, 5G și camera foto.

Dintre toate, designul nou este cea mai așteptată noutate și cea care va contribui probabil cel mai mult la succesul viitoarelor modele de iPhone.

Nokia 2720 este cel mai nou telefon renăscut cu funcții moderne CITEȘTE ȘI Nokia 2720 este cel mai nou telefon renăscut cu funcții moderne

Pentru o companie care pune mare preț pe inovare, Apple vine foarte rar cu un design nou pentru smartphone-urile sale. Samsung, spre exemplu, a ieșit anul acesta cu trei flagship-uri (dacă includem aici și Galaxy Fold), fiecare cu un design propriu, diferit de versiunile din anii trecuți.

O altă noutate pe care Apple o va aduce tot anul viitor se pare că va fi senzorul de amprente integrat în ecran. Apple renunțase în 2017 la acesta în favoarea recunoașterii faciale.

Din câte se pare, viitorul senzor de amprente nu va fi o alternativă la recunoașterea facială în ceea ce privește securizare telefonului. Cele două vor funcționa în tandem, oferind un nivel sporit de securitate.

Până în 2020, Apple pregătește lansarea iPhone 11, eveniment care va avea loc pe 10 septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
smartphone