Keep your business Safe. Know your Bussines Partner!

Keep your business Safe. Know your Bussines Partner!
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 sep 2016

Asociația pentru Prevenirea și Combaterea Fraudelor (APCF) împreună cu Team Innovation Media, organizează în data de 29 septembrie, în București, seminarul “Keep your business Safe. Know your Bussines Partner!”. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Seminarul se va desfășura la hotel Hilton între orele 9:00-17:30.

Indiferent de tipul și dimensiunea unei companii, SIGURANȚA AFACERII, precum și relația cu PARTENERUL DE AFACERI, fie că este furnizor sau client, influențează în mod semnificativ evoluția organizației. Cunoașterea PARTENERULUI reprezintă o prioritate pentru orice companie care dorește să se dezvolte sănătos într-un mediu dinamic presărat de diferite “oportunități”. Seminarul își propune să ofere participanților informații cu privire la consecințele nefaste ale colaborării cu parteneri suspecți prin exemple reale extrase din activitatea economico-financiară curentă, construirea unui program de cunoaștere a partenerilor, modalități de identificare a partenerilor suspecți (OSINT - Open Source Intelligence) și sfaturi privind securitatea organizației în mediul online.

                            
Seminarul va fi moderat de Florin Orban, CFE (Certified Fraud Examiner (ACFE U.S.A)).

Membru al Consiliului Director APCF cu o experiență vastă în evaluare de risc, managementul riscului de fraudă, implementare soluții IT de monitorizare și alertare a incidențelor de fraudă și training și George Drăgușin, CISA (Certified Information Systems Auditor (ISACA - Information Systems Audit and Control Association)), CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control (ISACA - Information Systems Audit and Control Association)), Membru APCF cu o experiență vastă în implementarea programelor de securitate informatică, auditul sistemelor informatice și programe de instruire ce vizează răspunsul la incidențele informatice.

Seminarul se adresează persoanelor din cadrul instituțiilor private sau publice cu atribuții în achiziții; vânzări; AML/CFT (Anti-Money Laundering/Combating the Financing of Terrorism), conformitate generală; managementul riscului operațional; control intern, antifraudă sau audit; antreprenori și persoane care doresc să acumuleze cunoștințe și să deprindă abilități în vederea implementării unui mecanism eficient de prevenire a cazurilor de fraudă generate de parteneri.

După parcurgerea acestui seminar participanții vor afla noi informații despre procesul de cunoaștere a partenerului de afaceri, construirea unui program de cunoaștere a partenerului  de afaceri, identificarea partenerului de afaceri în online (Open Source Intelligence), protejarea organizației în era digitală – cum să nu devii o țintă, cum răspundem la un incident de fraudă.  

Pentru mai multe informații despre seminarul “Keep your business Safe. Know your Bussines Partner!” intrați aici.

viewscnt
Afla mai multe despre
asociatia pentru prevenirea si combaterea fraudelor
team innovation media