La 5 ani de la lansare, PlayStation 4 se vinde în continuare foarte bine

La 5 ani de la lansare, PlayStation 4 se vinde în continuare foarte bine
scris 15 ian 2019

Sony a anunțat că a vândut peste 5,6 milioane de console PlayStation 4 în perioada sărbătorilor de iarnă ale anului trecut.

Deși au trecut mai bine de 5 ani de când a fost lansată oficial, consola PlayStation 4 a celor de la Sony arată că este în continuare un succes și, probabil, îl determină pe producător să amâne lansarea unui noi generații în aceste condiții.

Doar în perioada sărbătorilor de iarnă din 2018 au fost vândute peste 5,6 milioane de console PlayStation 4, conform unui comunicat oficial emis de Sony.

Astfel, din momentul lansării oficiale și până la sfârșitul anului trecut, au fost vândute în total 91,6 milioane de console din cea mai nouă generație de PlayStation.

Google Assistant va traduce conversații în timp real CITEȘTE ȘI Google Assistant va traduce conversații în timp real

Consolele înseamnă pentru Sony și venituri mari din vânzarea de jocuri, iar producătorul japonez anunță că în aceeași perioadă au fost vândute peste 50 de milioane de titluri, dintre care 9 milioane au fost reprezentate de jocul Spider-Man, disponibil exclusiv pe PlayStation.

În total, din momentul lansării, Sony a vândut 876 de milioane de jocuri pentru PlayStation 4.

În vreme ce Sony lansează în mod frecvent comunicări privind performanța consolei sale, dinspre Microsoft nu vine nicio veste legată de vânzările înregistrate de rivalul Xbox One, semn că acesta nu se poate compara cu PlayStation 4.

Surse neoficiale susțin că vânzările de Xbox One ar fi undeva la jumătatea celor înregistrate de PlayStation 4.

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
playstation
console
jocuri