Mesajele WhatsApp care dispar, disponibile pe iPhone

Mesajele WhatsApp care dispar, disponibile pe iPhone
scris 13 iul 2021

“Disappearing messages”, funcția care șterge automat mesajele după ce sunt văzute, este disponibilă, în versiunea beta, pe iPhone.

WhatsApp extinde testarea funcției de ștergere a mesajelor imediat după ce sunt văzute. Lansată luna trecută în versiunea beta a aplicației de Android, această facilitate poate fi acum folosită și în versiunea beta de iOS.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

“Disappearing messages” este cea mai recentă funcție de protejarea a intimității - o nișă pe care WhatsApp pune mare preț în ultima vreme, pentru a încerca să se distanțeze de imaginea negativă pe care compania-mamă, Facebook, o are când vine vorba da intimitate.

Aceasta nu trebuie confundată cu altă funcție de ștergere automată a mesajelor care există în WhatsApp. Noua opțiune șterge mesajele imediat după ce sunt văzute, în vreme ce cea veche permite alegerea unui anumit interval de timp după care să se șteargă mesajele.

De altfel, noua facilitate vizează mesajele multimedia - imagini și clipuri video. Când primește un mesaj pe care expeditorul l-a configurat să se șteargă după ce este văzut, destinatarul va putea vedea în cadrul mesajului simbolul unui cronometru.

Uniunea Europeană a înghețat proiectul său de taxă digitală CITEȘTE ȘI Uniunea Europeană a înghețat proiectul său de taxă digitală

La fel ca pe Android, pe iPhone există problema capturilor de ecran - utilizatorii pot face o captură de ecran pentru a salva mesajul și după ștergerea din WhatsApp a acestuia. Asta înseamnă că expeditorul nu poate avea încredere deplină că imaginea sau clipul va fi văzut doar de către destinatar.

Lansarea oficială a acestei facilități, este, cel mai probabil, o chestiune de câteva luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
iphone