Microsoft își va lansa noul browser la începutul lui 2020

Microsoft își va lansa noul browser la începutul lui 2020
scris 5 nov 2019

Pactul atipic cu Google pentru dezvoltarea de către Microsoft a unui browser bazat pe motorul de randare Chromium își va arăta rezultatele începând cu 15 ianuarie.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare.

Deși existau semnale că Microsoft ar încerca o lansare pe finalul acestui an, gigantul american a anunțat că va lansa noua versiune a browser-ului Edge pe 15 ianuarie.

Până atunci, a fost publicat un Release Candidate, o versiunea care arătă și se comportă aproape la fel ca cea finală și care poate fi deja descărcată și testată de cei interesați.

Această versiune, în plus față de vechea variantă beta, include suport pentru sincronizarea între platforme a datelor (parole, istoric, bookmark-uri etc.) și funcționează pe Windows, MacOS, Android și iOS.

FOTO Google Maps lansează modul Incognito CITEȘTE ȘI FOTO Google Maps lansează modul Incognito

Browser-ul Edge bazat pe Chromium dispune și de un sistem de blocare a tracker-elor, ce va fi activat în mod implicit și va funcționa de la bun început fără intervenția utilizatorului.

De funcția de căutare va fi responsabil Bing, încă utilizatorul va avea opțiunea schimbării motorului de căutare cu Google sau altul.

Cu aceeași ocazie, Microsoft a lansat și un nou logo pentru browser-ul Edge, care transformă litera “E” într-o formă care are menirea să nu mai aducă aminte de Internet Explorer.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
edge
browser