Platforma Tumblr, deținută de Yahoo, lansează propriul serviciu de video live

Platforma Tumblr, deținută de Yahoo, lansează propriul serviciu de video live
scris 23 iun 2016

Platforma americană de microblogging și site-ul de socializare Tumblr, deținută de Yahoo, vrea să concureze celelalte platforme digitale pe nișa serviciilor video oferite utilizatorilor și lansează în această săptămână propriul serviciu de video live, scrie theverge.com.

Portalul de tehnologie TehCrunch confirmă mesajul promoțional postat în weekend-ul recent încheiat de bloggerul David Chartier pe contul său de Twitter privind lansarea serviciului livevideo.tumblr.com.

Deocamdată, nu se știe dacă ambițiile celor de la Tumblr pentru noul serviciu video sunt de a concura în mod real competitorii Facebook Live, Periscope al Twitter sau Twitch al Amazon.

Autoritățile franceze au percheziționat sediile Google, într-o anchetă de evaziune fiscală CITEȘTE ȘI Autoritățile franceze au percheziționat sediile Google, într-o anchetă de evaziune fiscală

Rețeaua de socializare, cu sediul la New York, deținută în prezent de gigantul Yahoo, a reprezentat o platformă aflată constant în creștere începând de la lansarea sa, în 2007.

În ianuarie, Tumblr avea aproximativ 555 milioane de vizitatori lunari și găzduia peste 300 de milioane de bloguri. Platforma oferă posibilitatea utilizatorilor să posteze mesaje, poze sau GIF-uri, dar și să-și construiască un site de internet distinct pe care să-l găzduiască.

Sursa:Agerpres

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
tumblr
yahoo
video