Platforma YouTube s-a confruntat cu probleme tehnice, fiind nefuncțională miercuri dimineață

Platforma YouTube s-a confruntat cu probleme tehnice, fiind nefuncțională miercuri dimineață
scris 17 oct 2018

Platforma YouTube s-a confruntat cu probleme tehnice, fiind nefuncțională puțin peste o oră, miercuri dimineață.

Utilizatori din întreaga lume au raportat imposibilitatea de a-și accesa conturile sau de a viziona clipuri, scrie The Hollywood Reporter.

YouTube a recunoscut întreruperile într-un comunicat publicat pe contul de Twitter: „Mulțumim pentru raportările legate de problemele de acces la YouTube, 

YouTube TV și YouTube Music. Lucrăm la rezolvarea lor și vă vom anunța odată ce vom repara. Ne scuzăm pentru orice inconvenient cauzat și vă ținem la curent”.

FOTO Noul Palm este o alternativă la smartphone, dar nu este smartphone și nu poate funcționa fără un smartphone CITEȘTE ȘI FOTO Noul Palm este o alternativă la smartphone, dar nu este smartphone și nu poate funcționa fără un smartphone

Au fost afectați în special utilizatori din Europa, Japonia, coastele de Est și vest ale Statelor Unite, scrie News.ro.

Problemele au durat peste o oră, marți seară, începând cu ora 21.16 EDT (miercuri, 05.16, ora României), înainte ca sistemul să redevină funcțional în întreaga lume.

YouTube a anunțat apoi: „Am revenit! Mulțumim pentru răbdare. Dacă aveți în continuare probleme, vă rugăm să ne anunțați”.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
youtube
sua