Postările Instagram Stories au fost afișate și celor care nu urmăreau utilizatorii

Postările Instagram Stories au fost afișate și celor care nu urmăreau utilizatorii
scris 15 apr 2019

Un bug de Instagram a dus afișarea la conținutului Stories al utilizatorilor și celor din afara grupului de urmăritori.

Conținutul efemer fotografiat și filmat în mod portret cunoscut pe Instagram și alte rețele sociale sub denumirea Stories ar trebui în mod normal să fie văzut vreme de 24 de ore de la postare doar de către cei care urmăresc o anumită persoană.

Mai mult, utilizatorii Instagram pot să limiteze numărul celor care au acces la propriile “povești”, selectând manual lista de persoane care pot vedea conținutul postat în acest format.

Însă, un bug descoperit în ultimele zile pe Instagram a dus la afișarea nediscriminată a acestor postări, inclusiv unor persoane care nu au nicio legătură și nu-i urmăreau pe autorii postărilor.

Aplicația de mesagerie Whatsapp și rețelele de socializare Instagram și Facebook, indisponibile în mai multe țări din lume CITEȘTE ȘI Aplicația de mesagerie Whatsapp și rețelele de socializare Instagram și Facebook, indisponibile în mai multe țări din lume

Dacă mulți dintre autorii postărilor nu au fost deranjați de bug, bucurându-se chiar de expunerea suplimentară pe care au dobândit-o în cadrul rețelei, cei care s-au trezit că descoperă conținut pe care nu l-au solicitat nu au fost la fel de fericiți.

Instagram a rezolvat rapid bug-ul, acesta dispărând din cadrul rețelei la doar câteva ore din momentul în care compania a fost notificată. Graba în rezolvare ar putea avea legătură și cu faptul că Instagram vinde expunere - cei care doresc să-și crească reach-ul trebuie să plătească pentru așa-numitele postări sponsorizate - iar un astfel de bug oferă expunerea gratuit.

La ultima estimare oficială, Instagram Stories avea peste 500 de milioane de utilizatori.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
instagram
stories
bug