Ring, rețeaua de camere a Amazon, a folosit polițiștii din Los Angeles ca influenceri

Ring, rețeaua de camere a Amazon, a folosit polițiștii din Los Angeles ca influenceri
scris 21 iun 2021

Ring, rețeaua de camere a Amazon utilizate de persoane particulare pentru securitate, a folosit polițiștii din Los Angeles ca influenceri.

Aproximativ 100 de ofițeri din LAPD au primit produse gratuite sau promoții, cerându-li-se, în schimb, să promoveze produsele companiei deținute de Amazon, conform LA Times.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

În cel puțin 15 cazuri, polițiștii au recomandat camerele video și soneriile inteligente Ring colegilor și altor persoane

Luna trecută, Amazon a prelungit interdicția pentru poliție de a folosi software-ul său de recunoaștere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare.

Coherent Solutions, companie americană de software, intră pe piața din România CITEȘTE ȘI Coherent Solutions, companie americană de software, intră pe piața din România

În iunie anul trecut, compania a anunțat un moratoriu de un an, în contextul presiunii asociațiilor de apărare a libertăților și manifestațiilor împotriva violențelor polițienești și a rasismului în SUA.

Organizațiile neguvernamentale cer în special reforme profunde ale poliției și sistemelor de supraveghere, despre care ele spun că ia ca țintă în mod disproporționat persoanele de culoare.

Activiștii acuză de asemenea forțele de ordine că se folosesc de rețeaua de camere Ring a Amazon, utilizate de persoane particulare pentru securitate.

Amazon și-a exprimat speranța că moratoriul său va oferi "suficient timp Congresului pentru a introduce reguli potrivite" pentru o "utilizare etică" a acestor tehnologii.

Platforma de administrare a licențelor software Licenseware primește o investiție de 120.000 euro CITEȘTE ȘI Platforma de administrare a licențelor software Licenseware primește o investiție de 120.000 euro

Interdicția vine după decizii similare luate de Microsoft, IBM și Google.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
recunoastere faciala