Samsung ar fi produs prea multe ecrane OLED, iar acum nu găsește clienți pentru ele

Samsung ar fi produs prea multe ecrane OLED, iar acum nu găsește clienți pentru ele
scris 19 feb 2018

O posibilă reevaluare a producției de iPhone X pune în mare dificultate Samsung, care rămâne cu foarte multe ecrane OLED pentru care trebuie să găsească clienți.

Samsung, care a fost în mod tradițional furnizorul Apple pentru mai multe componente de iPhone, inclusiv ecrane, ar putea avea probleme din cauza unei posibile scăderi a producției de iPhone X dar și din cauza supraevaluării cererii de ecrane OLED.

Surse din zona furnizorilor de componente vehiculează încă de la începutul anului ideea că, din cauza vânzărilor slabe de iPhone X, Apple va decide în primul trimestru al acestui an să reducă la jumătate producția acestui model.

Washingtonul amenință Moscova cu \ CITEȘTE ȘI Washingtonul amenință Moscova cu "consecințe" după atacul cibernetic global NotPetya

O producție redusă pentru iPhone X, înseamnă automat că Apple va avea nevoie de mai puține ecrane OLED deja produse de Samsung. Apple a ales Samsung ca furnizor de ecrane OLED deoarece producătorul coreean era singurul care avea capacitatea de a produce atâtea ecrane câte credea Apple că are nevoie.

Iar asta nu este singura veste proastă pentru producătorul coreean. Cei de la Samsung se pare că au produs multe ecran OLED bazându-se pe faptul că și alți producători vor prefera acest tip. Însă, din cauza costurilor mari, se pare că majoritatea producătorilor vor rămâne în continuare la LCD-uri.

În plus, se pare că pentru modelul nou pe care Apple îl va lansa anul acesta ecranele OLED vor fi produse de LG. LG nu are capacitatea de producție a celor de la Samsung, însă, date fiind noile informații, se pare că nici nu are nevoie de acea capacitate pentru a satisface cererea actuală.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
apple
oled