Samsung Electronics oprește producția la ultima sa fabrică de computere din China

Samsung Electronics oprește producția la ultima sa fabrică de computere din China
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 aug 2020

Gigantul sud-coreean Samsung Electronics a anunțat că va opri activitatea ultimei sale fabrici de computere din China, cel mai recent producător care transferă producția din a doua economie mondială, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Companiile își regândesc planurile privind producția și lanțurile de aprovizionare pe fondul creșterii costurilor cu forța de muncă în China, a escaladării tensiunilor comerciale dintre SUA și China și a efectelor pandemiei de coronavirus (COVID-19), scrie Agerpres.

Siemens Healthineers, prezentă și în România, cumpără Varian Medical Systems, tranzacție de 16,4 miliarde de dolari CITEȘTE ȘI Siemens Healthineers, prezentă și în România, cumpără Varian Medical Systems, tranzacție de 16,4 miliarde de dolari

Aproximativ jumătate din cei 1.700 de angajați cu contract de la fabrica Samsung Electronics Suzhou Computer vor fi afectați, cu excepția celor care lucrează în domeniul cercetării-dezvoltării (R&D), informat publicația South China Morning Post, citând o notificare transmisă angajaților Samsung din China. Ziarul informează că în 2012 unitatea exporta bunuri din China în valoare de 4,3 miliarde de dolari, suma scăzând la un miliarde de dolari până în 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung electronics
computere