Samsung pregătește noul telefon. Când ar putea fi lansat și cât ar putea costa Galaxy S10

Samsung pregătește noul telefon. Când ar putea fi lansat și cât ar putea costa Galaxy S10
scris 13 dec 2018

Surse anonime din cadrul unui retailer britanic stau la baza primelor informații credibile despre disponibilitate și prețurilor smartphone-urilor din seria Galaxy S10.

Astfel, prezentarea oficială ar putea avea loc înaintea târgului de tehnologii mobile Mobile World Congress de la Barcelona, pe 20 februarie. Lansarea pe piață, cel puțin pe cea britanică care ar trebui să corespundă cu restul continentului, se va produce pe 8 martie.

Galaxy S10 va avea trei versiuni “normale” (este posibil să existe o a patra versiune ulterior, numită Beyond X) cu ecrane de 5,8 inch, 6,1 inch și 6,4 inch. Toate modelele vor avea un design cu gaură în partea superioară a ecranului, pentru acomodarea camerei foto frontale și evitarea bretonului.

La fel ca Mate 20 Pro, smartphone-ul Samsung ar urma să poată încărca la rândul lui alte dispozitive mobile, pentru cazul puțin probabil în care utilizatorul consideră că are o autonomie suficient de mare și își permite să cedeze o parte din energie.

FOTO Un producător chinez lansează un smartphone cu ecrane pe ambele fețe CITEȘTE ȘI FOTO Un producător chinez lansează un smartphone cu ecrane pe ambele fețe

În fine, se pare că va exista un senzor ultrasonic de amprente integrat în ecran, o premieră întârziată pentru producătorul coreean care pare cel puțin un pas în urma companiilor chineze la acest capitol.

Sursa anonimă citată de Gizmodo UK oferă are și o listă de prețuri pregătite de Samsung pentru Marea Britanie.

Astfel, cea mai ieftină versiune, ecran de 5,8 inch și 128 GB spațiu de stocare, va costa în Anglia 699 de lire sterline, adică aproximativ 3.450 de lei.

Modelul cu ecran de 6,1 inch va avea două versiuni, cu 128 GB respectiv 512 GB spațiu de stocare ce vor costa 799 lire sterline (4.130 lei) respectiv 999 lire sterline (5.165 lei).

Directoarea financiară a gigantului chinez Huawei, Meng Wanzhou, eliberată pe cauțiune CITEȘTE ȘI Directoarea financiară a gigantului chinez Huawei, Meng Wanzhou, eliberată pe cauțiune

Cel mai scump model va fi cel cu ecran de 6,4 inch, care va fi disponibil în trei versiuni. Varianta cu 128 GB va costa 899 lire sterline (4.650 lei), cea de 512 GB va fi 1.099 lire sterline (5.680 lei), iar cea mai scumpă versiune cu o capacitate de stocare de 1 TB va costa 1.399 lire sterline (7.230 lei).

Galaxy S10 va fi un produs esențial pentru Samsung, după eșecul suferit cu S9 și pierderile masive de cotă de piață suferite în ultimul an. Însă, dacă aceste prețuri se vor confirma, este greu de crezut că viitorul flagship se va vinde mult mai bine decât S9, cu toate noutățile aduse. Până acum, creșterea masivă a prețurilor a fost o strategie care a dat rezultate doar pentru Apple.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s10
smartphone