Samsung pregătește upgrade-uri majore pentru flagship-urile sale

Samsung pregătește upgrade-uri majore pentru flagship-urile sale
scris 10 dec 2019

Samsung pregătește upgrade-uri majore pentru flagship-urile sale din 2020, în special pe partea foto.

În luna mai a acestui an, Samsung anunța că lucrează la un senzor foto de 108 MP pentru telefoanele mobile, capabil să mărească optic de 5 ori.

Previzibil sau nu, surse anonime din cadrul companiei coreene au vorbit pentru Bloomberg despre planurile Samsung de a implementa această cameră în viitorul său flagship, Galaxy S11.

Nu doar S11 va beneficia de această cameră foto, ci și al doilea smartphone pliabil al companiei, urmașul lipsit deocamdată de nume al lui Galaxy Fold.

Apple va îmbunătăți funcțiile de control parental de pe iPhone CITEȘTE ȘI Apple va îmbunătăți funcțiile de control parental de pe iPhone

Fold a ajuns recent și pe piața românească, după mai multe amânări din cauza problemelor tehnice descoperite ulterior prezentării oficiale, unde costă în jur de 9.500 lei.

Samsung nu este deschizător de drumuri în această direcție, coreenii călcând pe urmele chinezilor de la Xiaomi. Mi CC9 Pro Premium a fost primul smartphone lansat cu o cameră foto de 108 MP.

Samsung va folosi pe Galaxy S11 și urmașului lui Galaxy Fold un senzor propriu, dezvoltat de Samsung Electro-Mechanics Co. De cealaltă parte, rivalii chinezi au licențiat tehnologia de la Corephotonics Ltd., o companie israeliană cumpărată la începutul acestui an tot de Samsung.

Camerele foto și tehnologia 5G sunt așteptate să fie principalele noutăți pe care le vor aduce anul viitor majoritatea producătorilor de smartphone-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
foto
galaxy s11
smartphone