Samsung va lansa un smartphone cu baterie de 7.000 mAh

Samsung va lansa un smartphone cu baterie de 7.000 mAh
scris 2 sep 2020

Producătorul coreean pregătește lansarea lui Galaxy M51, un smartphone de gamă medie, care se remarcă prin capacitatea impresionantă a bateriei din dotare.

La mai puțin de o lună de la prezentarea flagship-ului Note 20, un alt smartphone Samsung iese la rampă. Nu este un model de top, însă, cu o baterie de nu mai puțin de 7.000 mAh, acesta va găsi un loc aparte în interesul utilizatorilor.

Capacitatea bateriei lui M51 este cu două niveluri peste ceea ce există acum pe piață. În rândul producătorilor mainstream, cea mai mare capacitate adoptată în mod tradițional este de 5.000 mAh.

Tabletele cu Android vor oferi un mod special pentru copii CITEȘTE ȘI Tabletele cu Android vor oferi un mod special pentru copii

Altfel, Galaxy M51 este un smartphone midrange, dotat cu un procesor cu 8 nuclee. Samsung nu oferă numele acestui procesor, însă, cel mai probabil, este vorba de Snapdragon 730.

Alături de impresionanta baterie, fișa tehnică mai include 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare.

Smartphone-ul cu ecran de 6,7 inch dispune de un sistem foto compus din 4 camere: 64 MP, 12 MP ultra-wide, 5 MP macro și un senzor de profunzime folosit pentru crearea efectului bokeh în portrete. Camera frontală are 32 MP și este montată pe centrul ecranului.

Noul smartphone este de astăzi disponibil pentru precomenzi în Germania și se așteaptă să fie livrat începând cu 11 septembrie. Nu există estimări oficiale pentru lansarea în restul Europei, însă aceasta se va produce, foarte probabil, în săptămânile care vor urma.

Galaxy M51 costă 360 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy
smartphone