Șeful HTC și-a dat demisia

Șeful HTC și-a dat demisia
scris 14 feb 2018

Șeful diviziei de smartphone-uri a companiei taiwaneze HTC, Chialin Chang, și-a anunțat miercuri demisia.

În scurta comunicare emisă de cei de la HTC se arată că demisia lui Chang are la bază motive ce țin de alegerile pentru viitorul carierei sale profesionale.

Tradus, motivarea înseamnă că Chialin Chang nu mai dorește că mai fie șeful diviziei Smartphone and Connected Devices, o divizie care și-a pierdut menirea după ce partea de smartphone-uri a HTC a fost cumpărată de Google pentru 1,1 miliarde de dolari.

FOTO Android va folosi inteligența artificială pentru a furniza răspunsuri automate în contextul discuțiilor din cadrul aplicațiilor de chat CITEȘTE ȘI FOTO Android va folosi inteligența artificială pentru a furniza răspunsuri automate în contextul discuțiilor din cadrul aplicațiilor de chat

HTC mai are ceea ce probabil poate fi interpretat ca o ultimă misiune pe piața smartphone-urilor: lansarea unui ultim flagship. Se pare că acesta se va numi U12 și va fi lansat la puțin timp după Mobile World Congress care începe la finele lunii februarie.

Chialin Chang era unul din ultimii executivii din vechea gardă de la HTC. Acesta s-a ocupat de vânzările globale ale companiei și a fost director financiar între 2013 și 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
htc
smartphone