Serviciul de plăți al WhatsApp își dublează numărul de utilizatori în India

Serviciul de plăți al WhatsApp își dublează numărul de utilizatori în India
scris 29 nov 2021

WhatsApp a primit aprobarea autorităților indiene pentru a putea oferi propriul serviciu de plăți unui număr de două ori mai mare de utilizatori decât avea până acum.

Deoarece a vrut să monitorizeze atent serviciul de plăți oferit de WhatsApp, pentru a vedea dacă, cumva, acesta implică vreun efect negativ asupra sistemului financiar, guvernul indian a impus, încă de la început, limite stricte privind funcționarea.

Astfel, până acum, WhatsApp nu a avut voie să lase mai mult de 20 de milioane de utilizatori să-i folosească serviciul de plăți.

Australia va obliga rețelele de socializare să dezvăluie identitățile \ CITEȘTE ȘI Australia va obliga rețelele de socializare să dezvăluie identitățile "trolilor"

Acum, WhatsApp a primit autorizația de a acomoda un număr dublu de utilizatori. Astfel, până la 40 de milioane de indieni pot folosi acum serviciul de plăți oferit de WhatsApp.

Autorizația reprezintă o victorie pentru WhatsApp, însă, la 40 de milioane de utilizatori, limitarea este încă una severă. Asta în condițiile în care WhatsApp are peste 500 de milioane de utilizatori în India.

Piața de plăți din India este una deosebit de aglomerată. Pe lângă WhatsApp, aici mai concurează, printre alții, Google, SoftBank, Ant Group și Walmart.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
plati
india