Smartphone-urile Pixel sunt actualizate la Android 13

Smartphone-urile Pixel sunt actualizate la Android 13
scris 16 aug 2022

Google a început să livreze wireless update-ul la cea mai nouă versiune de Android pentru propriile smartphone-uri.

Așa cum era de așteptat, smartphone-urile din seria Pixel sunt primele care pot face update-ul la Android 13. Atât smartphone-urile Pixel, cât și sistemul de operare Android, sunt dezvoltate de Google.

Android 13 este unul dintre update-urile majore aduse de Google propriului sistem de operare cu cel mai mic set de facilități noi, ceea ce nu este neapărat un lucru rău, pentru, că, teoretic, compania a avut mai mult timp să se ocupe de stabilitatea și performanța platformei.

Apple ar urma să afișeze reclame în aplicațiile preinstalate pe iPhone CITEȘTE ȘI Apple ar urma să afișeze reclame în aplicațiile preinstalate pe iPhone

Printre puținele noutăți aduse de Android 13 se numără o serie de noi opțiuni privind intimitatea, teme coloristice pe care utilizatori le pot folosi pentru personalizarea interfeței grafice și suport pentru Bluetooth LE.

Poate tocmai din cauza volumului mai mic funcționalități noi, Android 13 este lansat mai devreme decât în anii anteriori. Până la finele anului, acesta ar trebui să ajungă și pe cele mai noi telefoane ale unor producători precum Samsung, ASUS, Nokia, Motorola, OnePlus, Oppo, Sony și Xiaomi.

Actualizarea se va face over-the-air. Utilizatorii vor primi o notificare atunci când pot instala Android 13 și nu au de făcut altceva decât să aștepte descărcarea, instalarea și repornirea dispozitivului la finalul procesului.

viewscnt
Afla mai multe despre
smartphone
pixel
android 13