Spotify testează o secțiune de videoclipuri verticale

Spotify testează o secțiune de videoclipuri verticale
scris 25 nov 2021

Platforma suedeză de streaming, Spotify, lucrează la o secțiune de clipuri video în format vertical. Acestea vor fi prezentate într-un feed propriu, ce va avea propriul loc pe bara de butoane a aplicației.

Chiar dacă este o platformă de streaming pentru conținut audio, asta nu pare să împiedice Spotify să se inspire de la TikTok, cum au făcut deja multe alte servicii, și să-și creeze propria secțiune de clipuri scurte, în format vertical.

Noua secțiune se va numi Discover și le va prezenta utilizatorilor scurte fragmente ale unor clipuri muzicale recomandate în funcție de preferințele personale.

Apple va avea propriile modemuri 5G în 2023 CITEȘTE ȘI Apple va avea propriile modemuri 5G în 2023

La fel ca în cazul altor secțiuni de clipuri scurte, navigarea se va face pe verticală. Ajuns în fața unui astfel de clip, utilizatorul poate da like sau poate trece mai departe.

În cadrul testelor actuale, unde deja anumiți utilizatori au acces la noua secțiune, aceasta este integrată pe bara de butoane a aplicației, între Home și Search.

Spotify a confirmat că lucrează la o secțiune de clipuri verticale, însă a refuzat să ofere alte detalii. Cum indiciile legate de aceasta au fost descoperite în aplicația de iOS, este posibil ca lansarea să aibă loc pe iPhone, înainte de Android.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
videoclipuri