Startup-ul londonez Aggero, cu români printre fondatori, a atras 2 milioane de dolari de la investitori

Startup-ul londonez Aggero, cu români printre fondatori, a atras 2 milioane de dolari de la investitori
scris 23 mar 2022
Startup-ul londonez Aggero, cu români printre fondatori, a atras o nouă investiție, în valoare de 2 milioane de dolari. 
 
Startup-ul a fost fondat în 2018 de Cristian Manea, care ocupă și funcția de CEO, Valentin Stanciu și Roger Lopez.
Soluțiile GRENKE vă oferă libertatea de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta și implementa ideile creative. Interviu cu Liviu Bănulescu, Managing Director GRENKE România CITEȘTE ȘI Soluțiile GRENKE vă oferă libertatea de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta și implementa ideile creative. Interviu cu Liviu Bănulescu, Managing Director GRENKE România

Runda de finanțare a fost condusă de Launchub Ventures. La ea au luat parte și Gapminder, SCM Advisors, Klaas Kersting sau Phil Mohr.

Până acum, startup-ul a atras circa 3,3 milioane de dolari. Noua investiție va merge către extindea echipei și a tehnologiilor folosite de platforma companiei, în special pe zona de machine learning.
 
Startup-ul a dezvoltat o platformă pentru industria de gaming și esports, prin care activitatea jucătorilor care își transmit live activitatea poate fi mai ușor urmărită de branduri sau agenții de publicitate. Sesiunile de streaming în industria de gaming includ promovarea a diferite produse, contra cost. Tehnologiile Aggero simplifică urmărirea și cuantificarea acestor activități de către companiile plătitoare și le ajută cu generarea de rapoarte pentru întocmirea bugetelor.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
aggero
cristian manea
startup
esports