Telekom România l-a desemnat pe fostul ministru al Comunicațiilor Karoly Borbely în funcția de director public affairs

Telekom România l-a desemnat pe fostul ministru al Comunicațiilor Karoly Borbely în funcția de director public affairs
scris 18 iul 2017

Grupul de companii Telekom România, care reunește fostele companii Romtelecom și Cosmote, a anunțat marți numirea fostului ministru al Comunicațiilor, Karoly Borbely, în poziția de director public affairs.

Între decembrie 2007 – decembrie 2008, Borbely a fost ministrul Comunicațiilor în Guvernul condus atunci de Călin Popescu Tăriceanu.

În perioada martie 2010 – mai 2012, în calitate de secretar de stat la Ministerul Economiei și Mediului de Afaceri, a coordonat rețeaua de atașați comerciali ai României din peste 80 de țări, scrie News.ro.

În calitate de secretar de stat în Departamentul pentru Energie, funcție pe care a deținut-o în perioada martie – decembrie 2014, el a făcut parte din echipa de listare a companiei Electrica la bursele din București și Londra.

Vagoanele unui tren care circula de la Timișoara la București, cu 300 de călători, s-au rupt în mers de locomotivă. Trenul s-a întors la acestea după o oră CITEȘTE ȘI Vagoanele unui tren care circula de la Timișoara la București, cu 300 de călători, s-au rupt în mers de locomotivă. Trenul s-a întors la acestea după o oră

Ca director pentru strategie și corporate affairs în cadrul Hidrolectrica, funcție pe care deținut-o în intervalul ianuarie 2015 – iunie 2017, a condus unul dintre proiectele strategice ale companiei, acela de listare la Bursa de Valori București (BVB).

Borbely este licențiat în management al Facultății de Economie din cadrul Universității Babes Bolyai din Cluj Napoca și a urmat un curs de specializare „Building Businesses in Emerging Markets” la Harvard Business School.

Principalii competitori ai Telekom pe piața din România sunt Orange, Vodafone și Digi Mobil.

Grupul Telekom Romania a înregistrat venituri de 229,8 milioane euro în primele trei luni ale acestui an, cu 1,71% mai puțin decât în aceeași perioadă a anului trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom romania
karoly borbely