VIDEO Mate 20 X este un smartphone mai mare decât unele tablete. De când va fi disponibil și cât va costa

VIDEO Mate 20 X este un smartphone mai mare decât unele tablete. De când va fi disponibil și cât va costa
scris 19 oct 2018

Avalanșa de flagship-uri pregătită de Huawei pentru acest final se încheie, probabil, cu un telefon dotat cu ecran de 7,2 inch.

Dincolo de ecranul OLED de 7,2 inch cu 1.080 x 2.244 pixeli rezoluție, Mate 20 X este un hibrid care combină unele din caracteristicile proaspăt prezentatelor Mate 20 și Mate 20 Pro.

Bazându-se pe chipsetul Kirin 980 și modulul grafic Mali-G76, Huawei speră ca noul său device să atragă pasionații de jocuri.

Unde ecranul este mare, există loc și de o baterie pe măsură, iar Mate 20 X dispune de o baterie cu o capacitate de nu mai puțin de 5.000 mAh. Probabil insuficientă și așa pentru gamerii înrăiți, aceasta ar trebui măcar să ofere o autonomie peste medie pentru utilizarea normală.

Majoritatea britanicilor își verifică smarphone-ul în timp ce mănâncă CITEȘTE ȘI Majoritatea britanicilor își verifică smarphone-ul în timp ce mănâncă

Modelul X folosește aceeași configurație foto compusă din trei camere pe care Huawei a montat-o pe modelul Mate 20 Pro: o cameră de 40 MP cu apertură f1.8, una ultra-angulară de 20 MP și o telecameră de 8 MP cu distanța focală 80 mm și apertura f2.2

Pentru că ar vrea, dacă se poate, să concureze și cu seria Note a celor de la Samsung, Huawei a lansat și un stylus care poate fi folosit pe ecranul de 7,2 inch al lui Mate 20 X.

Numit M-Pen, stylus-ul celor de la Huawei beneficiază de sensibilitatea ecranului care poate distinge între 4.096 de nivele de presiune, însă trebuie achiziționat separat și nu poate fi montat pe telefonul care nu este dotat cu un slot pentru stylus.

Mate 20 X va fi disponibil din 26 octombrie într-o singură versiune, dotată cu 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare, care va costa 900 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
smartphone
android