VIDEO Primul videoclip din campania de rebranding a companiei lui Zuckerberg, lansat: Va fi amuzant!

VIDEO Primul videoclip din campania de rebranding a companiei lui Zuckerberg, lansat: Va fi amuzant!
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 nov 2021

Mark Zuckerberg, co-fondator și CEO al companiei Meta, cunoscută până de curând sub numele Facebook Inc., a prezentat primul videoclip din campania de rebranding.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Motto-ul „This is going to be fun” (va fi amuzant, n.r.) însoțește clipul de 1 minut în care animația este mixată cu muzica și personaje live-action, scrie News.ro.

Securizarea muncii de la distanță CITEȘTE ȘI Securizarea muncii de la distanță

Pe 28 octombrie, compania Facebook a anunțat că își schimbă numele în Meta. Demersul de schimbare a brandului se concentrează pe ambițiile de a construi ”metaversul”, un mediu virtual comun pe care mizează că va fi deveni următoarea mare platformă informatică.

Schimbarea numelui a venit în timp ce cea mai mare companie de social media din lume se luptă cu criticile parlamentarilor și autorităților de reglementare cu privire la puterea sa pe piață, deciziile legate de algoritmi și controlul abuzurilor pe platformele sale.

Cum îți aduci afacerea în online CITEȘTE ȘI Cum îți aduci afacerea în online

Zuckerberg a spus că noul nume, care provine din cuvântul grecesc pentru „dincolo”, simbolizează că e întotdeauna mai mult de construit. El a precizat că noul nume reflectă, de asemenea, că, în timp, utilizatorii nu vor trebui să folosească Facebook pentru a utiliza celelalte servicii ale companiei.

Cu toate acestea, utilizatorii israelieni ai rețelelor de socializare ironizează noul nume al companiei lui Mark Zuckerberg, Meta, deoarece sună similar cuvântului „mort” în ebraică.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
meta
mark zuckerberg