Vodafone ar urma să obțină 2,13 miliarde de euro din listarea la Frankfurt a diviziei de infrastructură Vantage Towers

Vodafone ar urma să obțină 2,13 miliarde de euro din listarea la Frankfurt a diviziei de infrastructură Vantage Towers
scris 18 mar 2021

Vodafone ar urma să obțină 2,13 miliarde de euro din listarea la Frankfurt a diviziei de infrastructură Vantage Towers, stabilind un preț pe acțiune de 24 de euro, care implică o evaluare a companiei de 12 miliarde de euro. La acest nivel de preț, listarea ar urma să fie a una dintre cele mai mari oferte publice inițiale din Europa în acest an, au anunțat, miercuri, aranjorii listării, transmite Reuters.

Suma de 2,13 miliarde de euro ar fi obținută dacă nu va fi exercitată și o supralocare a acțiunilor, a adăugat unul dintre organizatorii listării, scrie News.ro

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

Cererea depășește de câteva ori oferta, la acest preț sau la un preț mai ridicat.

Inițial, Vodafone stabilise un interval de preț pentru listarea Vantage Towers de 22,5-29 de euro pe acțiune, dar în această săptămână a restrâns intervalul la 24-25 euro pe unitate. Compania avea ca obiectiv obținerea a 202,8 miliarde de euro.

Această listare se adaugă unui număr mare de listări din acest an, între care se află compania poloneză de comerț electronic InPost, platforma germană de comercializare de automobile second hand AUTO1, brandul britanic de încălțăminte Dr. Martens și firma de livrare de mâncare Deliveroo.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Potrivit asociației industriale, modernizarea rețelelor de telecomunicații, inclusiv a turnurilor, pentru tehnologia 5G, va necesita 890 de miliarde de dolari în perioada 2020-2025, iar operatorii europeni vor să se folosească de active pentru a ajuta la finanțarea lucrărilor respective.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
vantage towers