Vodafone România și UPC au încheiat procesul de fuziune

Vodafone România și UPC au încheiat procesul de fuziune
scris 31 mar 2020

Vodafone România a anunța finalizarea fuziunii cu UPC România, iar, ca urmare a acestui lucru, UPC România încetează să mai existe ca entitate juridică, astfel că, începând de acum, Vodafone România devine furnizorul de servicii fixe de comunicațiii electronice pentru clienții UPC.

Toate drepturile și obligațiile UPC România vor fi preluate de Vodafone România, fără modificări în ceea ce privește termenii și condițiile din contractele clienților și furnizorilor.

ULTIMA ORĂ Vodafone, Telekom, Orange acceptă să furnizeze autorităților date despre locul unde se află utilizatorii, în contextul pandemiei CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Vodafone, Telekom, Orange acceptă să furnizeze autorităților date despre locul unde se află utilizatorii, în contextul pandemiei

Informațiile disponibile astăzi pe site-ul UPC se vor regăsi pe site-ul Vodafone.

De asemenea, aplicația My UPC va fi redenumită în My Vodafone Fix & TV, în timp ce funcționalitățile acesteia și datele de logare ale clienților vor rămâne neschimbate.

Pentru clienții care plătesc factura prin internet banking, UPC România va fi înlocuit cu Vodafone – pentru servicii fixe și TV. Clienții care beneficiază de servicii fixe & TV furnizate în baza unui contract cu fosta companie UPC, dar și de servicii mobile furnizate de Vodafone vor primi în continuare două facturi.

În ceea ce privește magazinele UPC, acestea vor fi transformate treptat și vor avea specificațiile și configurația magazinelor Vodafone. Vor oferi în continuare toate serviciile și operațiunile specifice produselor de comunicație fixă și TV și în plus și operațiuni specifice serviciilor mobile.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și tehnologie din lume.

Vodafone Group are operațiuni mobile în 24 de țări, 42 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 31 decembrie 2019, Vodafone Group avea 625 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix și 22 milioane de clienți ai serviciilor TV, incluzând toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
upc