Washingtonul amenință Moscova cu "consecințe" după atacul cibernetic global NotPetya

Washingtonul amenință Moscova cu "consecințe" după atacul cibernetic global NotPetya
scris 16 feb 2018

Casa Albă a amenințat joi Rusia cu "consecințe internaționale" pentru atacul cibernetic global NotPetya care a fost "cel mai distructiv și costisitor din istorie", potrivit unui comunicat, citat vineri de AFP.

Acest atac cibernetic - efectuat în iunie 2017 de militari ruși - "iresponsabil și fără discernământ va avea consecințe pe plan internațional" pentru Moscova, a subliniat Casa Albă, potrivit Agerpres.

SpaceX va lansa în acest week-end primii doi sateliții-prototip dintr-o flotă de aproape 12.000 de sateliți care vor furniza internet în orice colț al lumii CITEȘTE ȘI SpaceX va lansa în acest week-end primii doi sateliții-prototip dintr-o flotă de aproape 12.000 de sateliți care vor furniza internet în orice colț al lumii

NotPetya "s-a răspândit rapid în întreaga lume, provocând pagube de miliarde de dolari în Europa, Asia și America", a detaliat Casa Albă în comunicat.

Potrivit Washingtonului, acest atac cibernetic "face parte din efortul actual al Kremlinului de a destabiliza Ucraina și demonstrează și mai clar implicarea Rusiei în conflictul în curs de desfășurare".

viewscnt
Afla mai multe despre
atac cibernetic
rusia
sua