WhatsApp introduce servicii API gratuite bazate pe cloud, pentru a atrage mai multe companii să utilizeze aplicația

WhatsApp introduce servicii API gratuite bazate pe cloud, pentru a atrage mai multe companii să utilizeze aplicația
scris 20 mai 2022

WhatsApp introduce servicii API gratuite bazate pe cloud, pentru a atrage mai multe companii să utilizeze aplicația, a anunțat CEO-ul Meta Platforms, Mark Zuckerberg, la evenimentul de mesagerie al companiei, transmite Reuters.

Serviciul de mesagerie, care a atras din ce în ce mai mult utilizatorii de afaceri, este una dintre numeroasele platforme în care proprietarul Facebook Meta a lansat mai multe funcții de cumpărături și de afaceri, scrie News.ro.

Cyscale obține o finanțare de 3 milioane de euro pentru extinderea internațională. Povestea companiei - la PROFIT NEWS TV CITEȘTE ȘI Cyscale obține o finanțare de 3 milioane de euro pentru extinderea internațională. Povestea companiei - la PROFIT NEWS TV

Zuckerberg a spus, la evenimentul ”Conversații” al Meta, că oferta va însemna că ”orice companie sau dezvoltator poate accesa cu ușurință serviciul nostru, poate construi direct pe WhatsApp pentru a-și personaliza experiența și pentru a-și accelera timpul de răspuns către clienți, prin utilizarea cloud-ului nostru securizat WhatsApp."

WhatsApp are deja un API, sau un tip de interfață software, pentru ca firmele să își conecteze sistemele, ceea ce generează venituri.

Meta, care a cumpărat WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari într-o afacere de referință din 2014, a spus că firmele nu vor putea trimite mesaje oamenilor pe WhatsApp decât dacă au solicitat să fie contactați.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
cloud