WhatsApp nu mai funcționează pe vechile telefoanele Nokia

WhatsApp nu mai funcționează pe vechile telefoanele Nokia
scris 3 ian 2019

Utilizatorii telefoanelor Nokia cu sistem de operare Series 40 nu mai pot folosi de la începutul acestui an populara aplicație de chat WhatsApp.

Suportul oficial oferit de WhatsApp pentru telefoanele Nokia bazate pe sistemul de operare S40 s-a încheiat oficial la 31 decembrie 2018, astfel că utilizatorii acestor telefoane nu mai pot comunica prin intermediul aplicației deținute acum de Facebook.

S40 este sistemul de operare folosit de majoritatea telefoanelor Nokia obișnuite, adică cele care nu au funcții de smartphone și nu pot instala aplicații dintr-un magazin specializat.

Windows 10 devine cel mai folosit sistem de operare CITEȘTE ȘI Windows 10 devine cel mai folosit sistem de operare

Trecerea pe linia moartă a acestor telefoane vine după ce la mijlocul anului trecut același tratament l-a primit și Symbian S60, sistemul de operare folosit de smartphone-urile vândute Nokia înainte de a fi achiziționată de Microsoft.

Tot în 2017, WhatsApp a încetat să suporte alte sisteme de operare antice, precum Windows Phone 7 sau versiunea clasică de BlackBerry OS.

Următoarele pe lista neagră sunt versiunile foarte vechi de Android și iOS. De la 1 februarie 2020, WhatsApp nu va mai funcționa pe Android 2.3.7 (sau mai vechi) ori pe iOS 7 și versiunile anterioare acestuia.

WhatsApp este în prezent cea mai populară aplicație de chat, având la ultima evaluare oficială peste 1,2 miliarde de utilizatori.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
nokia