Jorge Ruiz Benecke, Director General AbbVie România, este noul Președinte al Local American Working Group (LAWG)

Jorge Ruiz Benecke, Director General AbbVie România, este noul Președinte al Local American Working Group (LAWG)

Jorge Ruiz Benecke

Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mai 2020

Jorge Ruiz Benecke, Director General AbbVie România, a fost ales în funcția de Președinte al Local American Working Group (LAWG), asociație dedicată sprijinului companiilor farmaceutice lidere în cercetare și biotehnologie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Jorge Ruiz Benecke are 18 ani de experientă internațională în industria farmaceutică și este, de asemenea, membru al Consiliului de Administrație al ARPIM (Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente). 

Simex a deschis magazin în Uzbekistan. Conducerea are și un mesaj către Guvern: Vrem fapte, nu doar vorbe! CITEȘTE ȘI Simex a deschis magazin în Uzbekistan. Conducerea are și un mesaj către Guvern: Vrem fapte, nu doar vorbe!

Noul Consiliu Director a fost ales ca urmare a Adunării Generale a Membrilor LAWG din luna mai și este alcătuit din Florentina Păncescu (Country Lead, UCB Pharma România), în funcția de Vice-Președinte, și Iulia Ionescu (Country Lead, Sanofi România și Moldova), aleasă în funcția de Secretar General al LAWG.

LAWG a fost înființat în România în 2010, cu sprijinul organizației Pharmaceutical Research and Manufacturers of America (PhRMA) și reprezintă aprox. 40% din piața farmaceutică locală, reunind 14 companii: AbbVie, Amgen, AstraZeneca, Boehringer Ingelheim, Bristol Myers Squibb, Eli Lilly, GlaxoSmithKline, Janssen - Johnson & Johnson, Merck Sharp & Dohme, Novartis, Pfizer, Roche, Sanofi și UCB.

viewscnt
Afla mai multe despre
lawg
jorge ruiz benecke