Loredana Pădurean, Decan Asociat la Asia School of Business, va participa la webinarul IAA Romania și va arăta cum să inovezi în business, în și după criză

Loredana Pădurean, Decan Asociat la Asia School of Business, va participa la webinarul IAA Romania și va arăta cum să inovezi în business, în și după criză
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 apr 2020

Profesoara Loredana Pădurean, Decan Asociat la Asia School of Business, MIT Sloan, va participa, pe 28 aprilie, la webinarul IAA Romania și va arăta cum să inovezi în business, în și după criză.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Studiile cele mai recente ale profesoarei Pădurean sunt canalizate către Strategie și Operațiuni pentru antreprenori și dezvoltarea principiilor companiilor antreprenoriale pentru a construi astfel de strategii si capabilitati, coerente cu obiectivele lor de business.

În ultimele două luni de pandemie Covid19, Pădurean a avut discuții cu diverși CEO de nivel global pentru a concluziona ce anume ar fi necesar pentru a supraviețui în și a reveni din această criză care afectează fiecare fibră a societății noastre. Iar toate aceste discuții au ajuns la un numitor comun interesant: antreprenorialism.

În cercetarea sa, Pădurean analizează evoluția companiilor de la stadiu incipient, start-up-uri tinere și apoi entități mari, mature și sofisticate, un domeniu pe care Pădurean îi numește “Entrepreneurial Evolution” — cu diverse etape, fiecare definită de o serie de atribute, tipologie de leadership și de inovație.

Loredana Pădurean are un MA în Comunicare și Economie și doctorat (PhD) în Management și este, de asemenea, pasionată de crearea de medii inovative de lucru.

Participarea la webinarul cu Loredana Pădurean de pe 28 aprilie, la ora 10:00 România/12.30 New Delhi/15.00 Malaysia, este restrânsă la 50 de persoane, iar costul este de 30 Euro (+TVA).

Înscrierile sunt aici: https://qriser.com/produs/business-innovation-in-and-out-of-crisis/

Pentru alte detalii, poate fi contactată Ruxandra Radu, IAA Chapter Coordinator, ruxandra.radu@iaa.ro sau de transmis mail la adresa contact@qriser.com

viewscnt
Afla mai multe despre
iaa
webinar